marți, 11 mai 2010

propuneri motto

* "Educatia e ca un pom fructifer: daca nu este de soi face fructe mici si acre." (Dobre Alina- 4531)

* "Uneori renuntarea inseamna a nu mai incerca sa intelegi si inseamna sa nu te mai deranjeze faptul ca nu stii." (Dobre Alina- 4531)

* "Intotdeauna avem ceva de invatat de la viata... Singura conditie este sa ne dorim cu adevarat lucrul acesta..." (Ilie Mihaela - 4531)


* "Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de scuces. Valoarea ta consta in valoarea pe care o dai celorlalti." (Tanase Catalina-Denissa - 4531)


* "In umbra ta prin aceasta lume, vei influenta direct sau indirect vietile multora... Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o adresezi este: "Cum ii voi influenta?" (Ilie Mihaela - 4531)

* "Tu esti cunoasterea, nu starea care se face cunoscuta." (Dobre Alina - 4531)

*"Daca vrei sa lasi o urma in spatele tau, ai grija sa nu o trasezi pe nisip. (Tanase Catalina-Denissa - 4531)

* "A instrui pe tineri cum se cuvine nu consta in a le vara in cap multime de cuvinte, fraze, expresiuni si optiuni din diferite centre, ci a le deschide calea cum sa priceapa lucrurile." (Ilie Mihaela - 4531)


* " Trebuie necontenit sa urci foarte sus daca vrei sa poti sa vezi foarte departe. (Tanase Catalina-Denissa - 4531)


* "Elevul... un intreg necunoscut ce trebuie explorat. Profesorul... cel ce exploreaza nepatrunsul si-l invata calea spre lumina." (Ilie Mihaela - 4531)

* "Daca viziunea ta este pentru un an, seamana grau; daca viziunea ta este pentru zece ani, planteaza un pom; daca viziunea ta este pentru o viata, investeste intr-un om (copil)" ( Tanase Catalina- Denissa - 4531)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu